Panowie ile trzeba położyć monety aby dodać te kilka bajerów ? cornery itp
Silnik wycieraczki tylnej i ramię
Zwiń
X
-
Silnik wycieraczki tylnej i ramię
Witam, jestem właścicielką Skody Octavii Kombi Tour z 2009 roku. Poprzedni właściciel wymontował całkowicie tylną wycieraczkę. Zbliża się zima, i nie wyobrażam sobie jazdy samochodem, nie dość że z przyciemnianą tylną szybą, to jeszcze bez wycieraczki, dlatego chciałabym dokupić silnik i ramię. Znalazłam jakiegoś Boscha 0 390 201 592, ale w sklepie powiedzieli mi że to nie będzie pasowało, że ewentualnie Valeo VAL404886, ale będzie problem z ramieniem, i trzeba szukać na szrocie. Czy możecie napisać jakiej marki i jaki model pasuje? Czy musi to być konkretnie do Skody, czy może jakiś inny też będzie ok?
-
-
Witam nową koleżankę z Częstochowy i zapraszam na spota. Dobra, to była prywata a teraz do rzeczy :diabelski_usmiech silnik wycieraczki znalazłem taki, a ramię takie. Z doświadczenia (moja Octavia to rocznik 2002) wiem, że nie znajdziesz nic na szrotach w naszej okolicy, bo wszędzie usłyszysz "nie ma szans, za młode auto". Ewentualnie zapytaj np. tu. Mam nadzieję, że pomogłem
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rafikiWitam nową koleżankę z Częstochowy i zapraszam na spota.
Jeśli kolega rafiki pomógł w temacie to klikamy pomógłPaweł
Komentarz
-
-
Dziękuję bardzo za odpowiedź i pomoc. W tak zwanym międzyczasie mąż zakupił na allegro jakieś używane valeo razem z ramieniem. Szkoda, że nic nie powiedział no ale najważniejsze, że w końcu mam jak wytrzeć tylną szybę.
Dziękuję również za zaproszenie, jak uda się nam wygospodarować czas, to chętnie weźmiemy udział w spotkaniu. Pozdrawiam serdecznie
Komentarz
-
Komentarz